Ervaringen van anderen

Jolanda is een erg vriendelijk persoon, denkt niet in hokjes van diagnoses. Ik voelde mij welkom, ondanks het niet hebben van een diagnose. Jolanda heeft mij erg goed geholpen bij het in beeld krijgen van mijn gedachten(patroon)

J.E.

Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen.

A.v.R.

Het was fijn om mijn verhaal te kunnen doen en samen, stap voor stap, naar een oplossing voor mijn problemen te werken.

Liz de Visser

Super fijn coachtraject waarbij jíj in de hand hebt waar je hulp bij nodig hebt.

J.v.H.

Jolanda is een erg vriendelijk persoon, denkt niet in hokjes van diagnoses. Ik voelde mij welkom, ondanks het niet hebben van een diagnose. Jolanda heeft mij erg goed geholpen bij het in beeld krijgen van mijn gedachten(patroon).

J.E.

De inzichten die ik heb gekregen hielpen mij in het dagelijkse leven. Ik ben bijna moeiteloos in een ander gedragspatroon gekomen.

Caroline

Jolanda is een coach waarbij je merkt dat ze weet tegen welke problematiek je aanloopt en je daar duidelijke toepasbare handvaten voor aanreikt, om zo een gezonde balans te vinden in het leven.

Alex

Het coachtraject heeft me een zetje gegeven in de goeie richting, waardoor ik nu mijn opleiding kan afronden.

Mees

Ik vind het coachtraject een investering in mezelf en ik ben er heel veel sterker door geworden. Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie.

Simone

Het is alweer even geleden dat ik een coaching traject heb gevolgd bij Jolanda, maar ik heb er nog dagelijks profijt van. Ik weet nu hoe ik om kan gaan met mijn ADHD en wat ik kan doen als er dingen niet lukken.

M.

Ik vind Jolanda heel toegankelijk en daardoor kon ze me goed helpen met waar ik tegenaan liep. Het christelijke aspect in haar praktijk hielp ook zeker mee.

Marlies

Aangename sessies. Kom er tot rust. Jolanda luistert goed naar je en haakt hier ook goed op in. Maakt alles eenvoudig zichtbaar m.b.v. haar whiteboard. Per sessie goede feedback per mail waar je ook echt wat aan hebt. Jolanda: super goed bezig!

M.H.

Ik vond het een prettig coachtraject. Jolanda heeft veel kennis, een prettige houding en oefeningen paraat waarmee ze je helpt inzicht te krijgen in jezelf. Ik voelde me serieus genomen maar de sfeer was juist heel losjes, er was ruimte voor grapjes. Voor mij waren 4 coaching momenten genoeg om weer even op weg te kunnen. Mocht ik in de toekomst weer vast lopen dan weet ik waar ik terecht kan

M.J.

Jolanda heeft me geholpen om kritisch naar mijn eigen doen en laten te kijken. Hiervoor gebruikte ze meerdere technieken en ik heb nu meer zelfkennis en handvatten voor in de toekomst

M.B.

De inzichten die ik heb gekregen hielpen mij in het dagelijkse leven. Ik ben bijna moeiteloos in een ander gedragspatroon gekomen

Caroline

Echt een aanrader om een traject bij Jolanda te gaan doen! Echt oplossingsgericht, en een luisterend oor! Ook verteld ze hoe ADHD precies in je hoofd werkt, en wat er aan te doen is om een doorbrekend patroon te krijgen. Veel aan gehad!

T.K.

Jolanda was mijn handspiegel, waarin ik mezelf van alle kanten mocht bekijken. Weet je…er is een gouden rand om gekomen! Daarom: many thanx!

Harmke

Tijdens mijn sessies met Jolanda voelde ik mij erg op mijn gemak. Ik voelde niet alsof ik “gek” was, wat ik wel bij andere coaches helaas heb meegemaakt. Jolanda begrijpt hoe ik me voel en gaat daar ook volledig op in, ze heeft heldere uitleg over mijn manier van denken en zet mij ook aan het denken over mijn acties. ADHD is iets waar veel verwarring over bestaat bij personen die dit niet zelf meemaken. Jolanda gaf mij het gevoel dat ze wist waar ze het over had en mij ook oprecht wilde helpen. Dankjewel!

Michèle Lewis

Jolanda staat altijd klaar met nieuwe invalshoeken om een probleem op te lossen

Lodewijk Slob

De coaching is praktisch gericht en visueel. Ik heb het als heel prettig ervaren

L.t.H.

Jolanda is een eerlijke, relaxte vrouw met een dosis humor! Ze biedt je een plek waar je tot rust mag komen en samen iets mag ontdekken vanuit je binnenste, een plek die je snel vergeet in dit drukke bestaan. Ze maakt dingen duidelijk door het beeldend te maken, zo onthoud je het beter. Ze zoomt in op jouw behoeftes en is daarin heel flexibel

J.v.N.