Download gratis het e-book ‘AD(H)D, wat nu?’

ebook AD(H)D, wat nu?

Als je net de diagnose ADD of ADHD hebt gekregen, dan komt er veel op je af. Het kan veel vragen oproepen en gevoelens van onzekerheid geven. Daarvoor is dit e-book geschreven.

Wat is het eigenlijk? Wat betekent het voor mij? Hoe kan ik het accepteren? Hoe kijk ik nu tegen mezelf aan met deze diagnose? En op een gegeven moment vraag je je vooral af: ‘hoe nu verder?’

Allereerst is informatie over AD(H)D (hiermee bedoel ik zowel ADD als ADHD), enorm belangrijk. Als je weet wat het is, dan kun je er voor je gevoel al wat meer ‘grip’ op krijgen.

Daarna komt een belangrijke fase, acceptatie. Voor veel mensen is het best een schok om te horen dat ze inderdaad AD(H)D hebben. Voor veel mensen echter ook een opluchting; eindelijk een verklaring voor wat ‘anders’ was, maar niet werd begrepen….

Acceptatie is dus erg belangrijk. Als je jezelf kunt accepteren mét AD(H)D, dan is dat als het ware een vertrekpunt om te gaan kijken wat je er zelf aan kunt doen. Je kunt namelijk behoorlijk veel invloed hebben op hoe je functioneert en hoe je ‘in je vel zit’.

In dit e-book deel ik 8 tips om met die eerste periode om te gaan.

Je kunt het gratis downloaden door je hieronder aan te melden. Je krijgt dan een email ter bevestiging en na bevestiging wordt je direct doorgestuurd naar het e-book.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om en deel ze niet met derden. Zie voor meer informatie het privacybeleid.