Weer opstarten na de vakantie, hoe doe je dat?

Vandaag weer fris en fruitig gestart na een heerlijke vakantie in Tenerife šŸ™‚

Het begint met mails, mails en nog eens mails lezen. En oja, waar was ik allemaal mee bezig voor de vakantie? En vanmiddag een coach client. Leuk!

weer aan het werk

Ik heb weer zin om te starten, maar ik moet na de vakantie ook altijd weer even omschakelen.

Ken je dat? Het gevoel dat ‘de trein’ weer even vaart moet maken?

Ik gun mezelf daarom de tijd om rustig op te starten. Ik ben vandaag extra vroeg opgestaan zodat ik de tijd kon nemen voor een ontbijt en niet hoefde te haasten.

En ik las een extra pauze in met een lekkere bak koffie. even een bakkie doen....Ik kijk naar de bloem die op tafel staat. Deze bloemen zag ik heel veel op Tenerife, prachtig zijn ze! Een mooie herinnering aan de vakantie. Lekker evenĀ zo’n momentje šŸ˜‰

Daarna weer aan het werk. Telefoon uit en even volop in de focus. Daarna lunchen en evenĀ buiten een stukje lopen. Dat helpt ook om daarna weer een tijdje te kunnen focussen.

vakantie herinnering

 

 

 

 

Ik verdeel m’n dag dus eigenlijk in blokjes en doe bewust rustig aan de eerste dag. Dat helpt me om te schakelen, te focussen en minder last te hebben van m’n ADD.

Wat helpt jou om weer op te starten na een vakantie?

 

Jolanda RijneveldĀ mezelluf

Ik ben oprichtster van De AD(H)D Coach en Power met ADHD, ben opgeleid als AD(H)D coachĀ en heb zelf ADD. Het ā€˜verhaalā€™ AD(H)D ken ik dus van beide kanten. Ā In mijn blogs schrijf ik overĀ mijn eigen leven met ADD en overĀ mijn ervaringen als AD(H)D coach. Ā Ik loop warm voor mijnĀ geloof enĀ mijnĀ gezin, voor psychologie, persoonlijke ontwikkeling, natuur en muziek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *