Ervaringen van anderen

Marlies

‘Ik vind Jolanda heel toegankelijk en daardoor kon ze me goed helpen met waar ik tegenaan liep. Het christelijke aspect in haar praktijk hielp ook zeker mee’.


M.H.

‘Aangename sessies. Kom er tot rust. Jolanda luistert goed naar je en haakt hier ook goed op in. Maakt alles eenvoudig zichtbaar m.b.v. haar whiteboard. Per sessie goede feedback per mail waar je ook echt wat aan hebt. Jolanda: super goed bezig’.


M.J.

‘Ik vond het een prettig coachtraject. Jolanda heeft veel kennis, een prettige houding en oefeningen paraat waarmee ze je helpt inzicht te krijgen in jezelf.

Ik voelde me serieus genomen maar de sfeer was juist heel losjes, er was ruimte voor grapjes. Voor mij waren 4 coaching momenten genoeg om weer even op weg te kunnen. Mocht ik in de toekomst weer vast lopen dan weet ik waar ik terecht kan’.


M.B.

‘Jolanda heeft me geholpen om kritisch naar mijn eigen doen en laten te kijken. Hiervoor gebruikte ze meerdere technieken en ik heb nu meer zelfkennis en handvatten voor in de toekomst’.


T.K.

‘Echt een aanrader om een traject bij Jolanda te gaan doen!
Echt oplossingsgericht, en een luisterend oor! Ook verteld ze hoe ADHD precies in je hoofd werkt, en wat er aan te doen is om een doorbrekend patroon te krijgen. Veel aan gehad!’


Harmke

‘Jolanda was mijn handspiegel, waarin ik mezelf van alle kanten mocht bekijken. Weet je…er is een gouden rand om gekomen! Daarom: many thanx!’


Michèle Lewis

‘Tijdens mijn sessies met Jolanda voelde ik mij erg op mijn gemak. Ik voelde niet alsof ik “gek” was, wat ik wel bij andere coaches helaas heb meegemaakt. Jolanda begrijpt hoe ik me voel en gaat daar ook volledig op in, ze heeft heldere uitleg over mijn manier van denken en zet mij ook aan het denken over mijn acties.

ADHD is iets waar veel verwarring over bestaat bij personen die dit niet zelf meemaken, Jolanda gaf mij het gevoel dat ze wist waar ze het over had en mij ook oprecht wilde helpen. Dankjewel!’


Lodewijk Slob

‘Jolanda staat altijd klaar met nieuwe invalshoeken om een probleem op te lossen’.


I.t.H.

‘De coaching is praktisch gericht en visueel. Ik heb het als heel prettig ervaren’.


J.v.N.

‘Jolanda is een eerlijke, relaxte vrouw met een dosis humor! Ze biedt je een plek waar je tot rust mag komen en samen iets mag ontdekken vanuit je binnenste, een plek die je snel vergeet in dit drukke bestaan. Ze maakt dingen duidelijk door het beeldend te maken, zo onthoud je het beter. Ze zoomt in op jouw behoeftes en is daarin heel flexibel’.


Tjin Both, 13 jaar.

‘Ik heb er wel wat van geleerd. Ze kan goed dingen uitleggen’.


B. van Loon

‘Een goede manier om handvatten te krijgen om je kind beter te begeleiden met ADHD.’