Over de coach

Leuk je te ontmoeten!

Ik ben Jolanda Rijneveld, getrouwd en moeder van twee kinderen waarvan een met ADD en een met ADHD. Zelf heb ik als volwassene de diagnose ADD gekregen, waardoor veel puzzelstukjes op hun plek vielen. Je zou kunnen zeggen dat ik ‘ervaringsdeskundige’ ben 🙂 en inmiddels ben ik ook officieel opgeleid als AD(H)D coach. Daarnaast is mijn achtergrond NLP Practitioner en SPH richting Toegepaste Psychologie.

Jolanda Rijneveld

Ik ben destijds prima geholpen bij GGZ, met wat gesprekken en medicatie, maar dat was uiteindelijk voor mij niet de oplossing. Ik wilde zelf meer mogelijkheden hebben om ermee om te gaan. Ook in mijn omgeving zag ik mensen worstelen omdat medicatie niet alles oploste of teveel bijwerkingen gaf.

Mijn ervaringen waren de aanleiding om een coachopleiding te gaan doen. Ik leerde daar op een andere manier naar AD(H)D te kijken. Ik weet nu wat er in je hoofd en in je lijf gebeurd als je AD(H)D hebt. En wat je kunt doen om beter met prikkels om te gaan en meer in balans te blijven. Het heeft me geholpen om zelf meer in balans te komen en anders om te gaan met mijn ADD. Hiervan kan ik nu ‘uitdelen’.

Ik heb zelf een christelijke levensovertuiging, maar mijn begeleiding heeft geen christelijke inslag – tenzij jij erom vraagt. Het maakt mij ook niets uit wat jouw geloofsovertuiging is, iedereen is welkom!

welkom